Nem skabelon til at skrive din egen følgebrev

Følgende eksempel på følgebrevet giver en idé om hvad de fleste job jægere skal gøre, når du skriver disse. Det består af kun en meget få punkt, og derfor er det kort og let at læse. Grunden til dette eksempel, at være korte er simpelthen fordi ansættende ledere har meget travlt og vil ikke læse lange breve. De kan kaste et blik på dem, eller skimmer dem for erklæringer om, at springe ud på dem, men de vil sandsynligvis ikke har tid til at læse dem. Bruge dette eksempel, når du skriver din egen følgebreve, og du vil spare tid og få flere interviews.
Dato
HR lederens navn
Virksomhedens navn
Adresse
City
Staten
Zip
RE: Job referencenummer (hvis en sådan er tilgængelig)
Kære Mr. Blank,
Jeg skriver for at introducere mig selv i håb om at deltage i din organisation, og har vedlagt en kopi af mit CV for din anmeldelse.
Min baggrund, evner og talenter er i alle aspekter af veterinærmedicin, med særlig vægt på indsamlingsstedet og transplantation. Jeg har også stærke kompetencer i almen dyrlægepraksis, ledelse og virksomhedsdrift.
Jeg ville sætte pris på mulighed for at mødes med dig og udveksle ideer. Jeg vil ringe til dig over de næste mange dage at lave en aftale. Hvis du foretrækker, du kan nå mig på telefonnummeret eller e-mail-adresse, der er anført ovenfor.
Tak for din tid. Jeg ser frem til møde med dig snart.
Med venlig hilsen
John R. Doe, DVM
Kabinet
Denne prøve var naturligvis for en dyrlæge, men alle i ethvert erhverv kan bruge det og tilpasse det til deres egne behov. Dette er en traditionel brev skakmat afsnitsformat. En anden mulighed, der vinder i popularitet er den punktopstillede brev. Et følgebrev udsnit i formatet punkttegn følger.
Dato
Manager
ABC selskab
Gade/vej
By, stat, postnummer
RE: (reference holdning ansøgte)
Kære (ad navn)
Med over 20 års erfaring som en militær officer, kan jeg gøre en umiddelbar bidrag til organisationen. Højdepunkter i min baggrund omfatter:
• Opleves som en pilot, flight instructor, sikringsofficer og operationer vagthavende millioner af dollars i regering ejendom og ansvarlig for hundredvis af personale.
• Faglærte i personaleledelse, projektledelse, sikkerhed & sikkerhed, direktionen briefing og ledelse af højt kvalificerede teknikere og branchefolk.
• Demonstreret evne til at håndtere flere opgaver samtidigt, og statuere et eksempel. Udnytte lyd beslutning gør dommen som det fremgår af øgede niveauer af ansvar og professionel commendations.
Jeg vil gerne drøfte nærmere de værdifulde bidrag, jeg ville gøre i din organisation. Jeg kan kontaktes på (555) 555-5555. Din tid og overvejelser er mest værdsat.
Med venlig hilsen
John Doe
Kabinet
Denne prøve var en pensioneret militær luftfart officer, men den grundlæggende format ville blive det samme for en lærer, CEO, sælger, brandmand, revisor eller næsten alle andre erhverv. Der er to eller tre opstilling med punkter, der gentages kvalifikationer, resultater eller andre højdepunkter fra CV’et. Den punktopstillede format gør dem nemme at se, og fed facaden på centrale punkter trækker opmærksomhed af læseren hvad forfatteren af følgebrev prøven vil læseren til at se, og læse. Bruge eksemplet ovenfor, eller den første følgebrev prøve, alt efter dine egne behov, og tilpasse dem til dit erhverv.