Likeability faktor – har du det?

Vokser op, vi alle havde et mentalt billede af den perfekte liv partner den person vi troede ville være vores lykkeligt-nogensinde-efter–en person med en perfekt smil, smukke øjne og en yndig knap næse. Hurtigt frem til virkelighed og der du vind med?
Chancerne er, at hvis din partner valg sker for at være mand, du endte med en fyr, der er kortere end du forventede, har mindre hår end du havde forventet, men samlet set er en temmelig pæn fyr. Og hvis du er interesseret i kvinder, chancerne er, at kvinden du endte med ikke er så curvaceous, som du har drømt, men generelt en meget speciel person.
Sandheden er, at uanset hvad du forestillet, du har købt ind hvad din partner var at tilbyde. Selv om han eller hun ikke opfylder alle dine sæt kriterier, mødte de vigtigste–de er gode mennesker– og Thats hvorfor du valgte deres kammeratskab.
Når det kommer til leje beslutninger, personalekonsulenter er ikke anderledes. At indse, at én kandidat ikke kommer til at opfylde alle kriterierne i jobbeskrivelsen, køber ansætteren til personen som helhed – ikke en karakteristisk, realisering eller grad. Når alt er sagt og gjort, er leje beslutninger, for det meste, baseret på eller ej at kandidaten er sympatisk.
Hvad de fleste ikke forstår, er, at likeability er mere end håndelag for at få andre til at hænge ud med dig efter arbejde og dele et par øl. Dette er grunden til de fleste interviews er udfordrende. Ikke alene har du vise at du er teknisk i stand til at gøre job, du skal gå et skridt videre og imponere recruiter med dine professionelle makeup–det er din evne til at være selvhævdende, fokuseret og alsidig.
Selvsikkerhed
Når det gøres rigtigt, er selvhævdende opførsel en dejlig balance mellem selvsikkerhed og cockiness. Denne attribut kan være en drivkraft i et interview, fordi den person, der sidder overfor dig kan ikke hjælpe men drages til dig, og derfor begynder at reagere på dine ideer, tanker og ord. Kommer på tværs som selvhævdende efterlader lytteren det indtryk, at du er sikker på hvem du er som en professionel; og attributten vinder jobtilbud.
Fokus
Tro det eller ej, de fleste interviewere kan ikke lide at gå gennem beslutningsforslag om at ansætte, lige så meget som kandidater kan ikke lide foregår interview efter interview. Af denne grund, er en stor del af en vellykket samtale baseret på din evne til at fokusere dine svar på resultater. Herved kan du skabe klarhed om samtalen og hjælpe forbinde prikker til intervieweren. Dette er et vigtigt punkt, fordi der er tidspunkter, når interviewerne ikke helt forstår hvordan din markedsmæssige færdigheder kan nemt overføre til åben position.
Når intervieweren begynder at købe ind i din oplevelse, du automatisk bliver mere tiltrækkende, og–i øjnene af intervieweren–den mest kvalificerede kandidat.
Alsidighed
Interviewere søger kandidater, der har et bredt perspektiv og er ikke fast i deres måde at gøre tingene. Personer, der er alsidigt er naturlige født læsefærdighed og er anerkendt for at være fremsynede, fleksible og ressourcestærke. Disse attributter interesse organisationer, da de kandidater, der er tilpasningsdygtige vil mere end sandsynligt blomstre under alle omstændigheder.
Alt for ofte overser jobsøgende likeability faktor. Årsagen? Det er altid nemmere at lægge skylden på en leje manager end at tage en personlig fortegnelse over hvordan du påvirker din jobsøgning. Om det er rigtigt, at nogle gange ansættende beslutninger er baseret på faktorer uden for din kontrol, er der lejligheder når det kommer til eller ej du gjorde et positivt første indtryk.