Billigt bredbånd på SU

Billigt bredbånd på SU

Når man er på SU, er det ikke altid, at man har lige mange penge og gøre godt med. Derfor kan økonomien blive lidt stram, især når man er udeboende. Men der er stadig forskellige ting, som ikke rigtigt kan undværes. Det er en ting som sit bredbånd. Uden et bredbånd kan man ikke bruge internettet, som man ellers er van til. Mange uddannelser kræver en computer med adgang til internet for, at man kan lave lektier. Derfor er det altså vigtigt at have dette til rådighed derhjemme. Det gælder bare om at finde det billigste bredbånd. Det behøver ikke være det bedste af bedste bredbånd med allerflest megabit, og det er der nok heller ikke råd til. Det skal bare fungere, og være prisvenligt.

 

Find ud af, hvad det skal kunne

Før du finder et bredbånd, skal du vide, hvad den skal kunne. Du skal overveje hvor meget du bruger internettet, og hvor mange megabit du har brug for. Det kommer an på, om du streamer eller downloader meget, eller om hvor høj upload hastigheden skal være. Når du først ved hvad dit bredbånd skal kunne, er det nemmere at sammenligne priser og så videre. Find også ud af, om du har en router, et modem eller en blanding af de to. Hvad er et modem? Du får svaret her på Gobredbaand.dk!

 

Spar andre steder, hvis du vil have et rigtigt godt bredbånd

Hvis du måske ikke vil gå på kompromis med dit bredbånd, fordi du slet ikke kan undvære det, kan det være en god ide at spare andre steder, så der bliver lidt penge tilovers. Du kan for eksempel tjekke tilbudsaviser, og prøve kun at købe ting, som er på tilbud, eller som ikke er særligt dyre. Så er der flere penge til bredbånd.