At få uventede overskud med en bilvask Fundraiser!

I stedet for at spilde masser af dyrebar tid på tænker, hvad er den bedste idé, fundraising, gå med hvad der virker. Opsætning af en bilvask fundraiser muligvis ikke den mest originale ting at gøre, men det har altid vist sig for at give store resultater. Så længe du udligne dit team på en høj trafikområde og generere en opmærksomhed-fange lydsystem, sig resten næsten tager af sig selv. I modsætning til komplicerede fundraiser begivenhed ideer er en bilvask et simpelt koncept at anvende. Du mangler dog nogle minimale planlægning.

Første ting første. Design eller har nogen designe en simpel lige til det punkt flyer, der omfatter følgende:

-Formålet med oversigten fundraising

-Prisen på bilvask

-Placering og tid

-Alle andre oplysninger, der relaterer til din sag

For at du og dit team til at være ekstra succes med din bil vask fundraiser, skal du presse alt hvad du kan ud af det. For eksempel, mens bilvask foregår kan du sælge kuponer og gøre en ekstra fortjeneste. Hvis du bemærker, at du ikke kan håndtere alt, overveje partnering dig selv med en anden gruppe med lignende værdier. Opkræve et ekstra gebyr for ekstra tjenester såsom voks eller støvsugning. I stedet for planløst stående i midten af ingen steder forsøger at stoppe biler, sælge billetter flere dage før hændelsen til at sikre en velvoksen lineup af biler til at deltage.

Opsætning af en bilvask er nogen big deal. Dit team har netop være rede til at arbejde hårdt i flere på hinanden følgende timer i løbet af en dag. Hvis din gruppe er stor nok, er det bedre at have to linjer i stedet for én. Hvornår det er tid til handling følge disse fire trin:

1. tiltrække dine kunder med iøjnefaldende tegn.

2. gør salget

3. vask bilen

4. tørre bilen

Ja, det er skønheden af en bilvask, stort set alle kan gøre det ske. Der er flere andre ting, du kan gøre for at gøre det endnu en større succes. For eksempel, kan du tilbyde bilvask gratis og blot accepterer donationer. Denne måde du sætte ikke et loft for din indtjening og vil formentlig få bedst ud af generøse mennesker. Også, kan du prøve at få gratis annoncering i dit lokale radiostation, magasiner eller avis. Endelig, Husk at have det sjovt! At have energiske musik spiller i baggrunden og leverer forfriskninger til din besætning stimulerer den bedste ydeevne.